O nama

Poslovanje današnjice postaje sve složenije za privredna društva. Dobra komunikacija jedan je od načina za rješavanje svih poteškoća u kojima se društvo može naći. Komunikacijom postižemo sve organizacijske ciljeve, pa je stoga vrlo bitno da komunikacija bude uspješna. Moderne tehnologije su proširile prostor komuniciranja, čime je značajno unaprijeđena neophodna veza između klijenta i uspjeha cjelokupne organizacije.

Zato smo tu mi, računovodstvena agencija koja pomaže privrednim društvima, samostalnim djelatnostima (obrtima), udruženjima i fondacijama da unaprijede svoje poslovanje pružajući potrebne i djelotvorne savjete i usluge iz oblasti finansija i računovodstva.

Društvo  Info Business d.o.o. je osnovano 2009. godine u Sarajevu. Dugogodišnje iskustvo u sektoru računovodstva i revizije ključni je uspjeh naše agencije. Posjetite nas i budite jedan od naših zadovoljnih klijenata!

Misija

Info Business d.o.o. želi graditi dugoročne poslovne odnose sa svojim klijentima pružanjem kvalitetnih, tačnih i pouzdanih računovodstvenih, revizorskih i savjetodavnih usluga. Želimo da se naši klijenti uz pouzdano i stručno osoblje osjećaju sigurno i informisano u svakom momentu. Svakom klijentu pristupamo individualno nastojeći im se u potpunosti prilagoditi, te izvršavati visokokvalitetne usluge koje potpomažu što uspješnijem poslovanju, porastu i razvoju naših klijenata.

Info Business

U našoj računovodstvenoj agenciji radi sedam uspješnih poslovnih žena koje svoj posao rade vrlo efikasno, savjesno i odgovorno.  Naš tim ekonomista naporno radi na rješavanju složenih problema koji se javljaju u poslovanju. Na čelu tima nalazi se certificirani računovođa, ovlašteni revizor i porezni savjetnik.

Naš tim

Vizija naše agencije je da svojim klijentima u svakom trenutku može ponuditi informacije o svim zakonskim i podzakonskim aktima, pravilnicima i drugim pravnim aktima, nudeći iste na kvalitetan i pristupačan način po adekvatnim cijenama.

 

Vizija